Zítra se na školním baru Přímky můžete těšit na…

Markéta Řeřuchová Aktuality, Školní rok 2024-2025

Dáte si snídani či moučník k espressu či cappuccinu? Nebo jste zapomněli svačinu? Naslano či nasladko?  Žáci a pedagogové znojemské střední odborné školy na Přímětické ulici se ve školním baru potkávají každý den, aby si vybrali z pestré nabídky.

Zítra vás na školním baru čeká speciální nabídka! Qurrito. French toast s hermelínem a šunkou. A něco sladkého. Panna cotta. Palačinky mascarpone s borůvkami! Těšíme se na vás! „Kdo by se pak do práce netěšil, když ho každý den přivítá e-mail tohoto znění? Součástí jsou obrazové přílohy, abyste měli nabídku kompletní! Paní Petra Minaříková udává směr a společně s kolegyní Zdeňkou Doubkovou a týmem žáků studujících obor Kuchař-číšník dokazují, že jsou skutečnými nadšenci na svém místě! Výsledkem je, že je ve školním baru stále plno!“ představuje oblíbené místo, kde se střetávají pedagogové a žáci školy nejen o přestávkách, Mgr. Markéta Kselíková, vedoucí oboru Kuchař-číšník.

Na školním baru střední odborné školy na Přímětické ulici ve Znojmě si každý vybere. Od slaného po sladké. Vejce stokrát jinak – míchaná, sázená se šunkou a sýrem, vaječná omeleta se slaninou. Toast na mnoho způsobů – opečený, toastový chléb, toast schwarzwaldská šunka se sušeným rajčetem a salátem, french toast slaný. Palačinkové špízy. Slaný závin. Tortila. Zapečené panini s kuřecím masem. Špaldová bageta se šunkou, sýrem, rajčetem a salátem. Fit kostka s mozzarelou a rajčetem. Vafle s nutellou nebo s lesním ovoce. French toast s broskví a malinami. Palačinka se zmrzlinou. Italské tiramisu. Jablečný nepečený dort. Palačinky se švestkovými povidly…

Copak nám gastro tým nabídne zítra? Přijďte k nám ochutnat!

Mgr. Ludmila Karpíšková

TĚŠÍME SE NA VÁS. Petra Minaříková a žáci oboru Kuchař-číšník.