HOTELOVÝ MANAGEMENT
Školní vzdělávací program 65-42-M/01Základní údaje:
- rámcový vzdělávací program – 65-42-M/01 Hotelnictví
- délka a forma vzdělání – čtyři roky, denní forma vzdělávání
- podmínky přijetí – přijímací zkouška
- ukončení vzdělání – maturitní zkouška
- dosažený stupeň vzdělání – střední vzdělání s maturitní zkouškou
Popis oboru:
Obor Hotelový management propojuje několik odvětví – hotelový provoz, gastronomii, ekonomiku, management, marketing a cizí jazyky. Absolventi se uplatní ve středním managementu na úseku Food & Beverage, na úseku Front office v Housekeeping nebo v oddělení Public relations. Dále se mohou uplatnit v nižším managementu jako vedoucí provozu např. jako chef de cuisine, maitre ď hotel, bell-captain. Absolvent oboru organizuje eventové a gastronomické akce.
Možnost dalšího vzdělávání:
Po ukončení středoškolského vzdělávání mohou zájemci pokračovat ve studiu na vyšších odborných nebo vysokých školách.
Stravování ve školní jídelně, cena oběda 50,- Kč.
Žáci platí školné.
